ID: 11252
Advertentie ID: #11252 is verwijderd van uw verlanglijst.
Zelfstandig Werkend Kok - allround - Bilderberg Parkhotel
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Het Parkhotel in Rotterdam biedt u de rust en persoonlijke service passend bij een luxe hotel in het hart van een kolkende havenstad. Lopend bent u zo bij het Museumpark met het Museum Boijmans van Beuningen of de gezellige Witte de Withstraat. Maar ook het centrum, het Centraal Station of de Markthal zijn binnen loopafstand. Culinair kunt u uw hart ophalen bij ons prijswinnend restaurant The Park - Inspired by Erik van Loo, dé hotspot voor zowel Rotterdammers als onze gasten. En als de stad u genoeg inspiratie heeft gegeven komt u bij in één van onze ruime hotelkamers, of in een luxe torenkamer met adembenemend uitzicht over de skyline. Het Parkhotel is het ultieme Rotterdamse hotel voor zowel de zakelijke als particuliere bezoeker.
Functiebeschrijving
De baan
In restaurant 'The Park - inspired by Erik van Loo' bieden we een geweldige service en fantastische gerechten onder leiding van chefkok Richard de Vries en geinspireerd door sterrenchef Erik van Loo in een geweldige omgeving, namelijk het volledig gerenoveerde Bilderberg Parkhotel.
Restaurant The Park- inspired by Erik van Loo heeft in november 2017 een Bib Gourmand gekregen! Een bekroning op 3 jaar keihard werken in een nieuw restaurant met een topteam! Wil jij deel uit maken van dit top team? Lees verder!
Van conferentiegasten, tours, voetbalclubs, tot romantische diners voor twee. Alles is mogelijk en geen dag is hetzelfde. Onder onze chef Richard de Vries en onder supervisie van Erik van Loo zorgen we steeds voor een nieuwe beleving voor onze diverse gasten van binnen en buiten het hotel. Wil jij leren van deze ervaren chefs en heb je zelf ook wat in te brengen? Dan is deze functie iets voor jou!
Daarnaast bestaat deze functie ook uit ontbijtdiensten, want het ontbijt is de start van de dag en een heel belangrijk onderdeel van onze service en F&B omzet. Vroeg uit de veren en voor tot wel 300 gasten het ontbijt verzorgen! Dat is voor jou toch een eitje? Natuurlijk heb je ook verstand van HACCP, inkoop en administratie.
Doel van de functie: Het bereiden en doorgeven van gerechten, het bewaken van de kwaliteit, plannen van dagelijkse werkzaamheden en het verrichten van werkzaamheden welke voortvloeien uit de functie
Belangrijkste resultaatgebieden en verantwoordelijkheden:Bereiden van gerechten/gerechtgedeelten volgens recept en eigen planning:- Verrichten van voorbereidende werkzaamheden
Rapporteert aan: Chef Kok
Plaats in de organisatie: Medewerker
Cultuur van de organisatie: Resultaatgericht, toegewijd en informeel
Werkzame arbeidsuren per week: 38 uur (full-time)
Belangrijkste contacten:
Belangrijkste aandachtspunt: Wisselende werktijden!
Functie-eisen
Opleiding: MHS of vergelijkbaar
Kennis en Ervaring:
Natuurlijk heb je een aantal jaar ervaring in een of meerdere gerenommerde keukens en heb je de ambitie om verder te groeien en te leren.
Belangrijke kenmerken:TeamplayerCreatiefFlexibiliteit / aanpassingsvermogenOrganiseren / realiserenStressbestendigheid / veerkrachtGastgerichtCijfermatige analyse
Functiebeschrijving
De baan
In restaurant 'The Park - inspired by Erik van Loo' bieden we een geweldige service en fantastische gerechten onder leiding van chefkok Richard de Vries en geinspireerd door sterrenchef Erik van Loo in een geweldige omgeving, namelijk het volledig gerenoveerde Bilderberg Parkhotel.
Restaurant The Park- inspired by Erik van Loo heeft in november 2017 een Bib Gourmand gekregen! Een bekroning op 3 jaar keihard werken in een nieuw restaurant met een topteam! Wil jij deel uit maken van dit top team? Lees verder!
Van conferentiegasten, tours, voetbalclubs, tot romantische diners voor twee. Alles is mogelijk en geen dag is hetzelfde. Onder onze chef Richard de Vries en onder supervisie van Erik van Loo zorgen we steeds voor een nieuwe beleving voor onze diverse gasten van binnen en buiten het hotel. Wil jij leren van deze ervaren chefs en heb je zelf ook wat in te brengen? Dan is deze functie iets voor jou!
Daarnaast bestaat deze functie ook uit ontbijtdiensten, want het ontbijt is de start van de dag en een heel belangrijk onderdeel van onze service en F&B omzet. Vroeg uit de veren en voor tot wel 300 gasten het ontbijt verzorgen! Dat is voor jou toch een eitje? Natuurlijk heb je ook verstand van HACCP, inkoop en administratie.
Doel van de functie: Het bereiden en doorgeven van gerechten, het bewaken van de kwaliteit, plannen van dagelijkse werkzaamheden en het verrichten van werkzaamheden welke voortvloeien uit de functie
Belangrijkste resultaatgebieden en verantwoordelijkheden:Bereiden van gerechten/gerechtgedeelten volgens recept en eigen planning:- Verrichten van voorbereidende werkzaamheden
- Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid e.d.
- Uitvoeren van bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid e.d.
- Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabrikatenDoorgeefgereed maken van bestelling door het uitvoeren van a la minute kookwerkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie mbt ingrediënten, receptuur e.d.Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen bij vooral vaste leveranciers tegen vaste conditiesLeveren van inbreng voor de te voeren kaart, menu's e.d.Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en machines e.d.Overige met het bovenstaande verbandhoudende, werkzaamheden in opdracht van leidinggevende
Rapporteert aan: Chef Kok
Plaats in de organisatie: Medewerker
Cultuur van de organisatie: Resultaatgericht, toegewijd en informeel
Werkzame arbeidsuren per week: 38 uur (full-time)
Belangrijkste contacten:
- Chef Kok
- Sous Chefs
- Medewerkers Keuken
- Medewerkers Bediening
Belangrijkste aandachtspunt: Wisselende werktijden!
Functie-eisen
Opleiding: MHS of vergelijkbaar
Kennis en Ervaring:
Natuurlijk heb je een aantal jaar ervaring in een of meerdere gerenommerde keukens en heb je de ambitie om verder te groeien en te leren.
Belangrijke kenmerken:TeamplayerCreatiefFlexibiliteit / aanpassingsvermogenOrganiseren / realiserenStressbestendigheid / veerkrachtGastgerichtCijfermatige analyse