Een medewerker in de bediening voor 2 à 3 avonden in de week
Omschrijving
Onze opdrachtgever is een restaurant in Maasland. Zij zitten in een gerenoveerde boerderij en vlees is hun specialiteit. DIt is afkomstig van hun eigen boerderij. De runderen worden geboren op eigen grond en hebben een goed en duurzaam leven, zo is het eerlijk en puur vlees wat zij verkopen. Daarnaast hebben ze ook nog een Wijnbar. Binnen dit jonge team zijn zij op zoek naar een nieuwe medewerker in de bediening die hun 2 à 3 avonden in de week gaat helpen. Ze zijn open van woensdag t/m zondag en je moet in ieder geval zaterdagavond beschikbaar zijn. Je begint om 18:00 en bent klaar rond 00:30 (houdt hier rekening mee met je vervoer).
Wat zullen je taken zijn:
- Je bedient de mensen van het restaurant;
- Je neemt de bestellingen op en brengt het drinken en eten naar tafel;
- Je ruimt de tafels netjes af en denkt deze ook;
- Je adviseert de gast in zijn/haar keuze met betrekking tot het menu (specifiek het vlees).
Dit is dus een echte allround functie in de bediening, waar wordt verwacht dat je gastvrij, pro-actief en een teamplayer bent.
Wat wij bieden:
- Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring
- Een leuke (bij)baan voor in de avonden
- Ervaring op doen in de horeca
- Een jong en gemotiveerd team met doorgroeimogelijkheden
Wat wij vragen:
- Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
- Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
- Ervaring in de horeca is een pré
- Je bent ten minste 2 à 3 dagen beschikbaar in de avond, waarvan 1 op zaterdagavond
- Je bent gastvrij, een teamplayer en enthousiast
Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!